DANCE CLASSES

DANCE CLASS INFORMATION

FEMALE DANCEHALL CLASS

Vi kommer fokusera på wine teknik dvs röra på höfterna och lära oss steg som skapats av dem kvinnliga dansarna på Jamaica som sedan kombineras till koreografier i fortsättning nivå. Vi kommer även prova på  att dansa i klackar för dem som vill ha en extra utmaning, men inget måste.

DANCEHALL CLASS

Dancehall dansas av båda män och kvinnor. Och på mina klasser kommer ni får lära er allt från party steps till aggressiva rörelser som sedan kombineras till en koreografi.

DANCEHALL STREETVIBES

Vi kommer lära oss dem hetaste danserna från Jamaica. Ibland kommer det vara fokus på steg och ibland kommer det vara fokus på att snabbt lära sig en  koreografi med " Streetvibes" känsla - Smooth, raw , musicality. Fortsättning/Mellan nivå

Weekly Dancehall Classes

Offering dance classes from the age 6 up to 100 years. Location Stockholm, Sweden.

Take a look at the schedule - Join now


Online Classes

Private class or group class 

Dance, dance fit, movement,coaching.

For more information.-Email melpomellzdance@gmail.com


Workshops

For workshops in your city email melpomellz@gmail.com

DANCE FITNESS

Vi jobbar på att stärka hela kroppen med olika styrkeövnignar och höja pulsen med dans rörelser till Dancehall, afro, soca musik. Ingen dansvana krävs - Öppen Nivå.

MIDDLE SVHOOL DANCEHALL CLASS

Dancehall Musik och dancehall moves från år 2002-2010. Fokus kommer ligga på att individen förstår rörelsemönstet och man kommer även lära sig vad stegen heter, vem som skapat stegen och till vilken låt /riddims man dansar dessa steg till. 

Vi kommer även göra lätta kombinationer /koreografier i slutet av varje klass. 

Öppen Nivå dvs Melpo Mellz anpassar sig efter gruppen.